objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 20. november 2012 ob 06:48

Ekskluzivne fotografije. Četrtek zvečer, Jure Janković popolnoma pijan!
Mlajši sin ljubljanskega župana in prvaka Pozitivne Slovenije: dolguje najmanj tri milijone evrov, kljub temu pa se mirno zabava naprej
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Natančno pred dvema tednoma je slovenska javnost prek medijev skoraj v živo spremljala neuspešno izvršbo na domu Jureta Jankovića v Grosupljem, ki znanemu poslovnežu Marjanu Pišljarju dolguje okoli tri milijone evrov.
Izvršba, prestavljena za 14 dni, naj bi se nadaljevala danes, vendar naši viri blizu upnika pravijo, da se danes (menda) ne bo nič zgodilo, se pa izvršilna dejanja dogajajo ves čas. Po navedbah istih virov se družina Janković na vsak način izogiba poplačilu dolgov, se norčuje iz pravne države, Juretov oče Zoran Janković, ljubljanski župan ter prvak Pozitivne Slovenije, ki je predprejšnji torek, kmalu po prihodu sodnega izvršitelja in Pišljarjevega odvetnika Bojana Pečenka, pridrvel pred hišo svojega mlajšega sina (ki je sicer v lasti Zorana Jankovića), pa se spreneveda, kako nima nič s tem in da njegov sin Jure nikomur ničesar ne dolguje. "Še dobro", da so tja pravočasno prišli tudi mediji ter zabeležili to bizarno sprenevedanje politika Zorana Jankovića.
Spomnimo, mimogrede se je zgodil tudi razvpiti incident z mestnim svetnikom in tastom Zorana Jankovića, Marjanom Jernejem Virantom, ki je ženo pošiljal po pištolo v avto in grozil prisotnim novinarjem.
Sprenevedanja Zorana Jankovića, kar zadeva sina Jureta, gredo še naprej.
V intervjuju za nedeljsko izdajo zagrebškega Jutarnjega lista ni samo dejal, da bo postal slovenski premier, ampak tudi, da z njegovima sinovoma "nihče noče poslovati," ker njega "preganja policijska država Janeza Janše, vendar se mora preživeti." Milijonske dolgove svojega mlajšega sina je seveda zamolčal, kot je zamolčal izogibanje plačil družinskega podjetja Electa nekaterim podizvajalcem, zaradi katerih zoper Electo na slovenskih sodiščih tečejo številni sodni postopki.
Kljub milijonskemu dolgu, ki bi ga moral vrniti Marjanu Pišljarju, pa se Jure Janković lepo zabava po Ljubljani. Fotografije, ki jih je minuli četrtek (še pred pred polnočjo) posnela zgrožena naključna obiskovalka znanega lokala "Pikolino bar" na Tržaški ulici, Jureta Jankovića prikazujejo "popolnoma" pijanega, po navedbah naših virov pa naj bi se obnašal kot "zadnji d...l na svetu".
"Bil je totalno pijan ... zmerjal je vsepovprek ... druge goste je posiljeval s pijačo v usta ... če niso hoteli piti, pa jih je polival ... plezal je po stolih in vpil grde besede ... non stop je kazal sredinec ... padal iz stolov na tla ... razbijal kozarce ... njegova žena Vesna (Dolenc Janković) pa ni bila nič boljša ..."
Jure Janković je v Pikolino bar priletel v družbi Vesne Janković, družinske prijateljice Andreje Cibic in še dveh prijateljev. V lokalu se je odvijal koncert Gorana Vasiljevića Vaske, kitarista skupine Mambo Kings. Nekateri obiskovalci lokala, ki jih sicer ni bilo veliko, so zaradi početja Jureta Jankovića in njegove družbe lokal tudi kmalu zapustili.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Natančno pred dvema tednoma Jureta Jankovića Marjanu Pišljarju zoran janković Bojana Pečenka Marjanom Jernejem Virantom Janeza Janše vesna Dolenc Janković Andreje Cibic Gorana Vasiljevića Vaske

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivne fotografije. Četrtek zvečer, Jure Janković popolnoma pijan!