Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sreda, 4. Januar 2012 ob 03:38
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (59)
Jan 05, 2012
0
ali bodo USA stoiplena stran slovenskega ljudstva tako, kot v Libiji?
zelo dober znak!!!!!
Živele USA!!!!
Jan 05, 2012
0
Da imaš plačo, je prav. Si je pa ne zaslužiš !
Jan 05, 2012
0
Požar je preveč po Mafijankoviću in PREVARANTU pljuval, pa so ga utišal.
Tudi MMC RTVS bodo razgonili, ker ni na liniji!
Jan 05, 2012
0
kerga misliš bo predlagal tuerk?
Jan 05, 2012
0
bom likvidiral Slovenijo, neki mi bo ostal, he he
Jan 05, 2012
0
ti si tist lenuh v državni upravi, ki se včasih tle oglaša...tzv. državni uradnik.
Jan 05, 2012
0
Saj..., pa kva čem?
Jan 05, 2012
0
bo dones rejpa, zdravu.
Jan 05, 2012
0
teb je tud dolgcajt, ane?
Jan 05, 2012
0
"Šmorn a la Carté"
Jan 05, 2012
0
@ §ilan, kakšen praženec bo pa potem to?
Jan 05, 2012
0
Bohlonaj!
Jan 05, 2012
0
Program PS je odprt. Vanj lahko napišemo karkoli po želji Viranta in spodnje sestavine.
Jan 05, 2012
0
3 jajca
8 žlic moke
ščepec soli
žlica sladkorja
malce ruma
rozine
mleko
Jan 05, 2012
0
Ločimo beljake in rumenjake. Rumenjakom dodamo moko, sol, sladkor, rum in z mlekom naredimo precej tekoče testo, vendar gostejše, kot za palačinke. Vanj zamešamo še rozine. Beljake stepemo v trd sneg in ga lahno podmešamo v testo. Pečico segrejemo na 200 stopinj, testo zlijemo v ponev, namazano z maslom in damo v pečico. Pečemo, dokler ni testo zunaj že pečeno, znotraj pa še rahlo tekoče. Vzamemo ponev iz pečice, testo raztrgamo z vilicami, potresemo s sladkorjem in vrnemo v pečico, da se dodobra speče. Ko je pečeno, lahko posujemo še s cimetom.