objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 29. februar 2012 ob 14:47

Alkohol, nezvestoba, ljubosumje. Primož in Renata Peterka pred ločitvijo!
Velike ljubezni, ki se je začela že v srednješolskih klopeh pred šestnajstimi leti, je očitno konec. Bivši skakalni šampion in nekdanja misica, manekenka in zdaj podjetnica, se razhajata
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Bivši skakalni šampion Primož Petrka in nekdanja misica, manekenka, zdaj pa mati in podjetnica Renata Peterka, se po devetih letih zakona ločujeta. Da je njune zveze konec, sta zakonca Peterka objavila kar na Facebooku. Po poročanju tabloidne revije Lea je njuna ljubezen sicer trajala še dlje, vse od srednješolskih klopi, celih šestnajst let.
Spomnimo, par se je poročil maja leta 2003 v Preddvoru pri Kranju. Takrat je Peterka zabeležil tudi svojo zadnjo zmago za svetovni pokal na tekmi v Nemčiji, Renata Bohinc pa je zaključila kariero manekenke in fotomodela. Medijsko pa je zaslovela s popularnim lepotnim naslovom kraljica Slovenije. V zakonu so se jima rodili trije otroci, sin Maj ter hčerki Gala in Stela.
Primož Peterka je zagotovo eden najvidnejših slovenskih športnikov. Svojo prvo veliko skakalno zmago je zabeležil leta 1996, pri dvajsetih letih, nato pa osvojil petnajst tekem svetovnega pokala. Od tekmovalne kariere se je Peterka dokončno poslovil 2. julija lani na domači skakalnici v Kranju in se popolnoma posvetil treniranju mladih skakalnih upov.
Prav treniranje mladih tekmovalk in tekmovalcev, potovanja ter nenehna odsotnost od doma pa naj bi bilo krivo za razpad zakona Peterka. Renata je bila menda totalno ljubosumna na mlade tekmovalke, ki se jim je Primož, razumljivo, kot trener ogromno posvečal. Nek družinski prijatelj pa med razloge za razpad njune zakonske zveze uvršča tudi Primoževo (pre)veliko "ljubezen" do piva ter njegovo občasne skoke med posteljne rjuhe drugih deklet.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Primož Petrka Renata Peterka maj Gala Stela

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alkohol, nezvestoba, ljubosumje. Primož in Renata Peterka pred ločitvijo!