objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 24. december 2012 ob 06:45

Podjetnik in predsednik. Hodil z Alenko Gotar, pokradel vaterpoliste?!
Brezskrupulozno. Milan Krajnc naj bi Vaterpolsko zvezo Slovenije olajšal za 150 tisoč evrov. Toda kriminalisti so mu že potrkali na vrata
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Kriminalisti policijske uprave iz Kranja so pred nekaj dnevi (19. decembra) prišli na sedež Vaterpolske zveze Slovenije in odnesli del poslovne dokumentacije te športne organizacije. Gre za zbiranje obvestil zaradi suma storitve več kaznivih dejanj predsednika zveze Milana Krajnca, več informacij pa kranjska policija, kot pravijo, trenutno še ne more posredovati.
Milan Krajnc slovenski javnosti ni ravno čisto neznan, prej nasprotno. Gre za nekdanjega športnika in štajerskega podjetnika, ki je v medije prvič na veliko prišel oktobra 2009 kot nov spremljevalec pop pevke Alenke Gotar. Z Gotarjevo sta se sicer razšla že štiri mesece pozneje, menda zato, ker naj bi jo kar naprej varal. Oktobra 2010 je postal predsednik vaterpolistov, samo mesec dni pozneje pa se je, resda neuspešno, potegoval celo za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije proti "večnemu" Janezu Kocijančiču. Milan Krajnc je tudi član strokovnega sveta za šport, politično naj bi bil trenutno kakor "blizu" SDS.
Milan Kranjc je hkrati fural podjetniško kariero. Skupaj z nekdanjo soprogo Simono Pavlica sta ustanovila Poslovno skupino Sirius, ki se ukvarja s "kriznim svetovanjem".
No, njegovo podjetje (Sirius Projektna pisarna d.o.o.), ki je še lani zabeležilo dobrih 350 tisoč evrov prihodkov in nekaj več kot 66 tisoč evrov dobička, ima trenutno blokirana oba transakcijska računa, pri Novi ljubljanski banki in Abanki.
No, pod vodstvom Milana Krajnca so že nekaj časa blokirani tudi vsi transakcijski računi Vaterpolske zveze Slovenije, precej podroben "seznam" njegovega kriminalnega početja ter (domnevnih) kaznivih dejanj pa je razviden iz kazenske ovadbe, katere del objavljamo v nadaljevanju.
Pozorno branje kazenske ovadbe, opremljene z dodatnimi prilogami (bilance, pooblastila, primopredajni zapisniki) se bere kot huda kriminalka, Milan Krajnc pa je z "različnimi" prijemi (plačila za fiktivno opravljena dela, posojila, kreditne kartice) "svojo" vaterpolsko zvezo oškodoval za okoli 150 tisoč evrov!
Po navedbah naših zanesljivih virov naj bi vse to počel tudi s "tiho privolitvijo" nekaterih drugih članov vodstva zveze, ki naj bi jih "plačeval" ali kako drugače nagrajeval. Poleg tega bode v oči tudi neverjetna brezskrupuloznost Milana Krajnca pri očitni kraji športnega denarja.
Celo na seksi ženske, ki mu jih je očitala že njegova "bivša" Alenka Gotar, ni pozabil. Tako je znano ljubljansko starleto, pevko in podjetnico Katjo Fašink, ki nima prav veliko zveze z vaterpolom, postavil za "podpredsednico" zveze ter ji mesečno na transakcijski račun njenega Pro-In Katja Fašink s.p. nakazoval 1500 evrov, pri čemer nihče na vaterpolski zvezi ni vedel, kaj Fašinkova za ta denar - počne. Pred dvemi ali tremi meseci je Katja Fašink sicer spoznala, da utegne biti "preveč vroče", zato je z Milanom Krajncem prenehala sodelovati. Po nekaterih informacijah bi Fašinkova zdaj lahko postala priča v kazenskem postopku proti - Milanu Krajncu.
Milan Krajnc za komentarje včeraj ni bil dosegljiv.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milana Krajnca Alenke Gotar predsednik vaterpolistov Janezu Kocijančiču Simono Pavlica Katjo Fašink

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Podjetnik in predsednik. Hodil z Alenko Gotar, pokradel vaterpoliste?!