objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 26. december 2012 ob 11:03

Maščevanje?! Granitne kocke letele v hišo domnevnega hujskača demonstracij!
Saša Pelko, tarča nočnega napada, sumi, da je šlo za nekoga iz kroga mariborskega župana Franca Kanglerja
2012 Pozareport

Odpri galerijo

V noči iz ponedeljka na torek, po "božičnem večeru", okoli pol treh zjutraj, sta v družinsko hišo Saša Pelka v Miklavžu na Dravskem polju prileteli dve granitni kocki, popisani z "grozilno" vsebino. Poleg samega Pelka, ki je bil očitno "tarča" napada, sta bila v hiši še njegova starša.
Spomnimo. Saša Pelko, direktor in lastnik podjetja Mediasplet d.o.o., nekdanji član stranke AS in pozneje član Zaresa, naj bi bil po pisanju nekaterih medijev eden od glavnih "hujskačev" ter organizatorjev tako imenovane mariborske vstaje, nedavnih demonstracij, ki so mariborskega župana Franca Kanglerja prisilile k odstopu. Pelko je vse te "obtožbe" sicer takoj zanikal.
"Ponoči smo slišali močan pok, granitni kocki pa smo opazili šele zjutraj," nam je povedal Pelko. Ena kocka se je odbila od okna, ki je bilo prekrito z roleto, vendar je trk kljub temu povzročil zlom šipe. Druga kocka pa je na tleh samo ležala, zato Saša Pelko predvideva, da jo je storilec (no, mogoče jih je bilo celo več) tja vrgel "le s sporočilnim namenom." Zjutraj je prišla tudi policija, naredili so zapisnik, "zaplenili" granitni kocki ter odšli. Še prej je Pelko kocki in napise na njih fotografiral ter objavil na svojem facebook profilu.
Saša Pelko sumi, da je granitni kocki vrgel "nekdo iz kroga Franca Kanglerja." Granitne kocke so sicer na vsak način morale priti od drugod, saj jih v Miklavžu na Dravskem polju enostavno ni.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Saša Pelka Franca Kanglerja

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Maščevanje?! Granitne kocke letele v hišo domnevnega hujskača demonstracij!