objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 27. december 2012 ob 06:55

Darijan Košir, bivši direktor Ukoma, prodaja svojo vilo za 749 tisoč evrov!
Govorice. Prodaja luksuzne hiše na mirni lokaciji je povezana z ločitvijo od prve žene, Darijan Košir pa z novinarji ne komunicira več
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Darijan Košir, bivši razvpiti direktor vladnega urada za informiranje, je že drugi funkcionar nekdanje vlade Boruta Pahorja, ki prodaja vilo za "skoraj milijon evrov". Prvi je bil generalni sekretar Pahorjeve vlade Milan M. Cvikl, zdaj pa revizor na evropskem računskem sodišču, ki je za svojo družinsko hišo v Dravljah poskušal dobiti - vendar neuspešno - 950 tisoč evrov.
Darijan Košir svojo družinsko hišo v Ljubljani Moste-Polje prodaja prek agencije Nepremičnine.net, ceni jo na 749 tisoč evrov. Hiša (podroben opis si lahko ogledate tukaj) premore kar 409 kvadratnih metrov(!) bivalne površine, je moderno zasnovana, energijsko varčna, vso pohištvo pa je narejeno po meri.
Spomnimo. Nekdanji direktor Ukoma in pred leti tudi odgovorni urednik časopisa Delo Darijan Košir je potem, ko ga je razrešila vlada Janeza Janše, pobasal 37 tisoč evrov odpravnine, aprila letos pa odprl status samostojnega podjetnika. Nekaj časa se je zelo potegoval za delovno mesto tiskovnega predstavnika prihajajočega evropskega prvenstva v košarki, ki bo prihodnje leto v Sloveniji, vendar mu ni uspelo. Pred dvema mesecema je za naš portal zanikal govorice, da prek ljubljanske agencije Studio 3S (ta je v lasti Ivana Sušnika) "svetuje" francoski družbi Alstom, ki gradi famozni šesti blok Teš6.
Kaj Darijan Košir, ki je pred znamenitim referendumom o Pahorjevi pokojninski reformi še posebej zaslovel z angažiranjem starlete Urške Čepin, pravzaprav sploh počne, ni jasno, ker ne komunicira z novinarji. Pravi, da je njegov bivši službeni telefon zdaj "njegov privaten", da ni javni uslužbenec, niti ne dela za nobeno državno ali paradržavno firmo, zato "naj ga ne utrujamo več".
Zato podrobnejših informacij, glede prodaje hiše, žal nismo mogli "preveriti" pri Koširju, ampak smo vezani na navedbe sosedov in domačinov. Naši viri sicer trdijo, da je prodaja družinske hiše zelo verjetno posledica njegove ločitve od prve žene, potem ko je aprila lani izbruhnila afera z njegovo "novo" spremljevalko, prav tako državno uradnico Valerijo Mencej, vodjo oddelka za promocijo na uradu, ki ga je vodil Darijan Košir. Mencejeva je njuno intimno zvezo in nosečnost s svojim šefom sodelavcem sporočila kar lepo po službeni elektronski pošti.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Darijan Košir Boruta Pahorja Milan M. Cvikl podroben opis si lahko ogledate tukaj Janeza Janše Ivana Sušnika Urške Čepin Valerijo Mencej

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Darijan Košir, bivši direktor Ukoma, prodaja svojo vilo za 749 tisoč evrov!