objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 31. december 2012 ob 10:12

Kroži spisek honorarnih novinarjev, ki ne smejo več delati na TV Slovenija
Nonšalantno. Dve novinarki in dva novinarja so že out, njihovi televizijski šefi pa jim tega niso niti povedali
2012 Pozareport

Odpri galerijo

Med pomembnejšimi uredniki in producenti RTV Slovenija je zaokrožil spisek honorarnih sodelavcev informativnega programa TVS, ki prihodnje leto "ne smejo več delati." Uradno zato, ker nimajo sklenjenih avtorskih pogodb, avtor omenjenega sporočila, glavni producent informativnega programa TVS Andrej Hernec, pa se pri tem sklicuje na "obvestilo" generalnega direktorja RTV Slovenija Marka Fillija. To obvestilo je sicer starejšega datuma, direktor Filli ga je namreč podpisal že 2. aprila letos!
Na tako imenovanem spisku "nežaljenih" znotraj informativnega programa TVS so se znašli dve novinarki, Zarja Kambič in Ljubica Mlinar, ter dva novinarja, Erik Valenčič in Gorazd Dominko.
Slednji, Gorazd Dominko, je že napovedal, da bo zaradi enostranske odpovedi poiskal pravne nasvete pri odvetnici Nini Zidar Klemenčič, problem pa je očitno v tem, da jim njihovi šefi na TV Slovenija odpovedi sodelovanja uradno niso niti sporočili, ampak so prizadeti to izvedeli povsem slučajno - iz tega elektronskega sporočila ...
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Andrej Hernec Marka Fillija Zarja Kambič Ljubica Mlinar Erik Valenčič Gorazd Dominko Nini Zidar Klemenčič

objavi na pozareport.si

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kroži spisek honorarnih novinarjev, ki ne smejo več delati na TV Slovenija